• 11 maart: Voorspeeldag / Open podium (Ald Weishoes)
  • 6 mei: 1e zondag van mei; H. Mis kapel van Genooi
  • 2 juni: Promsconcert
  • 16 juni: Kinderconcert
Leden Login
Vrind

Vrind van de Fanfaar

Als Vrind van de Fanfaar sluit u zich aan bij een mooi gezelschap, dat de cultuur in ‘t stedje van lol en plezeer’, een warm hart toedraagt. De Koninklijke Muziekvereniging Fanfare Venlo is een belangrijke pijler in de Venlose gemeenschap. Regelmatig trekken we er op uit om evenementen en festiviteiten te begeleiden met onze muzikale klanken. Het ontstaan van de Vrienden van de Fanfare Venlo komt voort uit het verzoek extra inkomsten te werven voor  bijzondere investeringen, denk hierbij aan:

• ‘S.T.I.L.’, het project waar de jeugd op een toegankelijke manier in contact worden gebracht met een muziekinstrument in samenwerking met basisscholen in de gemeente Venlo
  • Instrumentarium voor het orkest en de jeugdopleiding
  • Aanschaf van uniformen

Wat mag U terug verwachten

• Eén maal per jaar een ludiek evenement
  • Vermelding op website en bord in het ‘Ald Weishoés’
  • Twee gratis entreekaarten voor onze concerten

Vrind worden

De donatie om Vrind van de Fanfaar te worden is vanaf €50,- per jaar. U bent natuurlijk verder geheel vrij in het bedrag dat u wilt doneren. Het is ook mogelijk om anoniem te doneren.

Wilt u Vrind van de Fanfaar worden en helpen het muzikale erfgoed van Venlo in stand te houden? Stuur een mail naar info@fanfarevenlo.nl en wij zullen contact met u opnemen.