Koninklijke Muziekvereniging Fanfare Venlo: Zoë is d'r in Venlo maar ein!
U bent hier: Home > Beleven > Activiteiten

Activiteiten

De Fanfare is regelmatig op pad voor muzikale activiteiten. Concerten, serenades, rondgang door het centrum van Venlo. Hou deze pagina in de gaten om te zien waar je de Fanfaar kunt horen.

9 juni 2024: Same Träöte Is Leuk Jubileum Festival ter ere van 10-jarig bestaan STIL!

Het jeugdproject "Same Träöte Is Leuk!" bestaat 10 jaar. Er wordt daarom op zondag 9 juni 2024 een extra feestelijke en uitgebreide middag georganiseerd met alle betrokkenen van dit project. En iedereen is van harte welkom! Vanaf 12.30u start er een muzikale reis door Theater de Maaspoort voor jong en oud. Met medewerking van o.a. Jeugdorkest Fanfare de Echo, Jeugdorkest Fanfare Venlo, Slagwerkgroep Fanfare Venlo en het opleidingsorkest van Fortissimo: Pianissimo. De presentatie is in handen van Toffe Tielke en Linke Lei. De toegang is gratis!