Koninklijke Muziekvereniging Fanfare Venlo: Zoë is d'r in Venlo maar ein!
U bent hier: Home

Zoë is d'r in Venlo maar ein!

Een écht Venlose vereniging

De Koninklijk Muziekvereniging Fanfare Venlo is een van de toonaangevende muziekgezelschappen in Venlo en omgeving. Met haar oprichting in 1855 kent de vereniging een zeer rijke historie met vele hoogtepunten en mooie herinneringen. Door steeds te blijven ontwikkelen en de durf te hebben om te veranderen, is de Fanfare nog steeds een Venlose vereniging in groei en bloei.

Met inmiddels ruim 80 musicerende leden blijven we groeien. Onze vereniging bestaat uit:

  • Fanfare orkest
  • Slagwerk groep
  • en een grote jeugdafdeling

...met kinderen in opleiding en een eigen jeugdorkest. Middels het muziekproject S.T.I.L. (Same Träöte is Leuk) stimuleren wij het muziekonderwijs op 6 basisscholen in Venlo.


"Jonges, maedjes, hald de Fanfaar beejein.
't Is zô'n schoën verein. Zoë is d'r in Venlo maar ein!
Jonges, maedjes, in vreug en ouk in rouw.
En waat d'r ouk gebeure meug, weej blieve 't vaandel trouw!"


Sponsor de Fanfare

Je kunt Fanfare Venlo steunen door online aankopen te doen bij de webshops en websites die je al kent. Wij ontvangen een fee over elke aankoop die via onderstaande knop is opgestart.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

9 juni 2024: Same Träöte Is Leuk Jubileum Festival ter ere van 10-jarig bestaan STIL!

Het jeugdproject "Same Träöte Is Leuk!" bestaat 10 jaar. Er wordt daarom op zondag 9 juni 2024 een extra feestelijke en uitgebreide middag georganiseerd met alle betrokkenen van dit project. En iedereen is van harte welkom! Vanaf 12.30u start er een muzikale reis door Theater de Maaspoort voor jong en oud. Met medewerking van o.a. Jeugdorkest Fanfare de Echo, Jeugdorkest Fanfare Venlo, Slagwerkgroep Fanfare Venlo en het opleidingsorkest van Fortissimo: Pianissimo. De presentatie is in handen van Toffe Tielke en Linke Lei. De toegang is gratis!

Aanmelden nieuwsbrief