Koninklijke Muziekvereniging Fanfare Venlo: Zoë is d'r in Venlo maar ein!
U bent hier: Home > Meedoen > Vacatures

Vacatures

Gezocht: 2e Tambour-Maître

Een zeer belangrijk onderdeel van het Fanfare-korps op straat is de tambour-maître. Op straat heeft de tambour-maître, of te wel meester van de tamboers, de leiding over het korps. Dit doet hij samen met de tweede dirigent. Hij geeft aanwijzingen met zijn tambour-maîtrestok, de mace.

Wij zoeken iemand met een verenigingshart en zich wil inzetten als 2e tambour-maître. Dat houdt in dat je in afwezigheid van onze eerste tambour-maître het korps leidt tijdens straatoptredens. Ervaring als tambour-maître is geen vereiste, eventueel kan een cursus/opleiding worden gevolgd.

De Fanfare biedt jullie de mogelijkheid tot een lidmaatschap en het volwaardig deel uitmaken van onze mooie vereniging. De Fanfare treedt verschillende malen per jaar naar buiten, te denken valt aan serenades, de St.Caecilia en Mei-viering en de Vastelaovend.

Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact op via het online contactformulier of kom langs op onze gezellige repetities, elke donderdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in gemeenschapscentrum D'n Dörpel, Gulickstraat 202 te Venlo.